GROEPSAANKOOP ZONNEPANELEN

27/01/2017
 

Neem gemakkelijk en vrijblijvend deel.

Je kunt als inwoner van Limburg gemakkelijk en vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen “Limburg kiest Zonne-energie”. De groepsaankoop is een samenwerking tussen iChoosr, een onafhankelijke organisator van groepsaankopen en Het Belang van Limburg.

Schrijf je nu in voor de groepsaankoop.

 

Bespaar op je elektriciteitsfactuur.

In 2016 is de elektriciteit fors duurder geworden. Enerzijds door de transport- en distributietarieven die tot tweemaal toe zijn gestegen, en anderzijds door de op 1 maart 2016 ingevoerde Bijdrage voor het Energiefonds, de zogenaamde “Turteltaks”. Eén manier om zelf je elektriciteitsfactuur te doen dalen, is besparen op je elektriciteitsverbruik. Een andere manier is door het investeren in je eigen zonne-energie. Zo zorg je ervoor dat je vanaf 2017 minder betaalt voor elektriciteit.

Draag je steentje bij aan een beter leefmilieu met een interessante investering.

Naar aanleiding van eerder georganiseerde groepsaankopen zonnepanelen in Vlaanderen investeerden meer dan 8.000 gezinnen in zonne-energie. Voor het eerst organiseert iChoosr zo’n groepsaankoop in Limburg. Deze groepsaankoop sluit perfect aan bij de doelstelling om tegen 2050 een klimaatneutrale regio te worden, en daarom ondersteunt het Limburgse provinciebestuur mee de communicatie rond dit initiatief.  Ook vandaag blijven zonnepanelen een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank.

 

Hoe werkt ”Limburg kiest Zonne-energie”?

Inschrijven: je kunt je tot en met 14 februari 2017 gratis en vrijblijvend inschrijven via www.limburgkiest.be

Veiling: leveranciers die op kwaliteit zijn geselecteerd nemen deel aan de veiling op 15 februari en bieden hun scherpste prijs.

Persoonlijk voorstel op maat: Vanaf 1 maart ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens, met een indicatie van jouw rendement.

Jij kiest: Vind je het aanbod interessant? Alleen dan accepteer je het persoonlijk voorstel.

Installatie: Je gegevens worden doorgestuurd naar de winnende leverancier. Na een inspectie zal jouw zonnepanelensysteem geïnstalleerd worden.

Het project wordt gecoördineerd door iChoosr, een onafhankelijke organisator van groepsaankopen die bijna 10 jaar ervaring heeft bij het organiseren van groepsaankopen groene energie en zonnepanelen in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.