HALLOWEENDORP VROLINGEN

31/10/2018
 

Halloweendorp Vrolingen aangepaste omleiding van en naar Kortessem

Overwegend dat zich ter gelegenheid van Halloweendorp Vrolingen op 31.10.2018 en  01.11.2018, georganiseerd door buurtcomité het Molleke en aangevraagd door Xavier Bleus, Kortessemstraat 41a te 3830 Wellen, storingen in het verkeer kunnen voordoen en dat zodoende passende verkeersmaatregelen zich opdringen op 31 oktober 2018 van 17.00 uur t.e.m. 01 november 2018 om 01.00 uur.

Artikel 1: De Zangstraat vanaf de kruising met de Mollekestraat tot aan de kruising met de Kortessemstraat, de Vinkenlaan, de Merellaan, de Mollekestraat en de Kortessemstraat vanaf de kruising met de Zangstraat tot de kruising met de Mollekestraat zijn volledig verkeersvrij.

Artikel 2: Er is uitgezonderd plaatselijk verkeer in de Kortessemstraat vanaf de grens met Kortessem tot de kruising met de Zangstraat en in de Kortessemstraat vanaf het kruispunt Steenweg Vrolingen - Vogeleinde - Kalverstraat tot de kruising met de Mollekestraat.

Artikel 3:  Er is een parkeerverbod in de Kortessemstraat vanaf de grens met Kortessem tot aan de kruising met de Zangstraat, aan de rechterkant van de weg komende van Kortessem.

Artikel 4: Er is een parkeerverbod aan de rechterkant van de weg in de Kukkelbergstraat (gedeelte tussen Zangstraat en Appeystraat)  komende van de Zangstraat.

Artikel 5: Er is éénrichtingsverkeer in de Kukkelbergstraat, richting Appeystraat. Het verkeer wordt omgeleid via de Appeystraat.

Artikel 6: Het verkeer komende van de Eivalstraat zal omgeleid worden via de  Zangstraat, en Kukkelbergstraat..  Het verkeer komende van Kortessem naar Wellen zal omgeleid worden via de Rullecovenstraat (N76), de Oorsprongstraat (N76a), de Kleyestraat en het Vogeleinde.

Artikel 7: Het stukje Zangstraat tussen de Stw. Naar Vrolingen en de Eivalstraat is enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer.

omleidingsplan.pdf