INZAMELACTIE LAPTOPS

06/05/2020
 

Wij steunen de inzamelactie van laptops van de organisaties 'Digital for youth' en 'Geef er een laptop'.

Computers vallen niet meer weg te denken uit onze leefwereld, zeker niet bij jongeren. Jongeren die vandaag online les willen volgen of huistaken krijgen van de school ten gevolge van COVID-19, hebben uiteraard een computer nodig. Maar helaas hebben niet alle jongeren thuis toegang tot een computer, terwijl dit nu meer dan ooit noodzakelijk is.

Samen met Digital For Youth en Geef er een laptop willen wij hier hulp bieden. We doen dit door bruikbare laptops in te zamelen en deze te doneren aan één van die twee organisaties. De laptops worden door hen op een professionele en veilige manier klaargemaakt voor hergebruik (alle data wordt gewist, eventuele herstellingen en upgrade, installatie van Microsoft OS en reiniging)

Dus heb je thuis nog een laptop die je niet meer gebruikt maar wel nog bruikbaar is en die je wil doneren?

Breng de laptop naar het gemeentehuis (maak hiervoor eerst een afspraak: 012 67 07 00 of info@wellen.be) en wij bezorgen de laptops aan één van de twee organisaties.

Voorwaarden waaraan je laptop moet voldoen:

  • De laptop is recent en bruikbaar (core i3, i5 of i7).

  • De laptop moet samen met de oplader ingeleverd worden (batterij hoeft niet meer zelfstandig te werken als de laptop nog werkt met netstroom).

  • Alle persoonlijke informatie is van je laptop verwijderd.