PAASVAKANTIE

18/03/2019
 

In de paasvakantie heeft de jeugddienst weer enkele leuke activiteiten gepland.

In de eerste week kan je naar het circuskamp komen. Circus Casper leert de kleuters goochelen. Tegen het einde van de week hebben ze zelfs een decor geknutseld waar de circusshow kan doorgaan. De kinderen van de lagere school zijn dan welkom bij de circus Acrobaten. Gekke sprongen, steltenlopen, minifietsen, slackline, het komt allemaal aan bod. Spektakel gegarandeerd! Je kan een volledige week of dagen naar keuze komen.

Tijdens de tweede week organiseren we een taal- spel- en creakamp. Een hele week word je ondergedompeld in een taalbad Frans of Engels. Het taalgedeelte wordt afgewisseld met leuke spelletjes en creatieve momenten. Zo kan je op een speelse manier een nieuwe taal leren.

Ook de jeugd trekt er weer 2 dagen op uit. Op woensdag 17 april kan je mee gaan skiën (met les voor beginners) in Peer en daarna zwemmen in Hengelhoef. Donderdag 18 april zijn we ribidibi naar Walibi. Meer uitleg is voor deze dag niet nodig :)

Vrijdag 19 april is er de Paaseierenzoektocht en kunnen alle kinderen tot en met 8 jaar weer naar paaseitjes komen zoeken achter jeugdheem De Reynaert. Wie weet kom je onderweg de paashaas wel tegen?

 

Voor alle deze activiteiten is inschrijven verplicht! Schrijf je nu in via het e-loket.