PARTICIPATIEAVOND 27/6

20/06/2019
 

Denk mee over de toekomst van Wellen.

Het gemeentebestuur werkt aan het beleidsplan voor 2020-2025 en wij nodigen alle Wellenaren uit om mee te denken!

Een eerste fase is achter de rug: we nodigden verenigingen, buurtcomités, scholen, adviesraden, ondernemers/handelaars, …. uit voor een gesprek met het college van burgemeester en schepenen rond de vraag  ‘wat zijn  jouw verwachtingen van de gemeente voor de komende beleidsperiode met betrekking tot je vereniging, buurt, ….’

De input uit deze gesprekken, samen met de input van de beleidsverantwoordelijken en onze eigen diensten, vormen de basis voor de keuze van strategische thema’s waaraan we willen werken.

Deze thema’s willen we met alle Wellenaren bespreken. Op 27 juni 2019 om 19u30 organiseren we een participatieavond in zaal De Meersche waarop we jou uitnodigen. Welke projecten vind jij belangrijk, welke accenten zou jij leggen? …. Kom mee denken over de toekomst van Wellen op deze participatieavond!

Om alles in goede banen te leiden, vragen we om je in te schrijven voor 22 juni. Inschrijven kan per  e-mail naar info@wellen.be of telefonisch via het onthaal van het gemeentehuis (012 67 07 00 – Marleen Nijs).