Snorren door Haspengouw

Je hebt geen zin om de Haspengouwse heuvels te voet of met de fiets te bedwingen. Maar je wil toch niets van het landschap missen. Dan zijn er mogelijkheden zat. Volg met de auto of moto een van de haspengouwse-autoroutes, huur een Vespa voor een tocht door de heuvels, laat je rijden met een fietstaxi, stap op een retro VW-bus of kies voor ecologisch toeren.

Haspengouwroutes

Toerisme Limburg stippelde vier Haspengouwroutes uit voor auto, moto of Vespa. Deze lussen loodsen je langs tal van bezienswaardigheden. De volledige bewegwijzerde routes zijn 70 tot 102km lang en brengen je weer naar je vertrekpunt terug. Er is een brochure met gedetailleerde routebeschrijving, een handige overzichtskaart, achtergrondinformatie over lokale bezienswaardigheden, natuurgebieden en bezoek- en wandeltips.

Met de Vespa door de heuvels.

Sommigen noemen Haspengouw wel eens het Toscane van Vlaanderen. De heuvels, kastelen, kerkdorpjes, wijndomeinen, ... Hoe kun je zo’n decor beter verkennen dan met een Vespa? Er zijn verschillende Vespa-formules mogelijk!

Verhuuradressen kan je altijd terugvinden op www.toerismelimburg.be.