Woonloket Stebo

Woonloket Stebo

Wellen maakt deel uit van het het intergemeentelijk samenwerkingsverband lokaal woonbeleid – Haspengouw, een project ter ondersteuning van het lokaal woonbeleid, met subsidiëring van de Vlaamse overheid, de provincie Limburg en de gemeenten.

Je wil verbouwen, renoveren of verhuizen? Je hebt hulp nodig bij de voorbereiding van je bouwaanvraag? Je wenst advies rond renovatiepremies, premies voor woningaanpassing, sociale leningen, huursubsidie, enz?

Naast de ondersteuning van de gemeente, kan je voor gratis premie- en technisch advies ook een beroep doen op Stebo Wonen.

Vragen over premies, huurproblemen, subsidies, sociale leningen,…

Bert Van de Vijver
T.    0475 35 65 80
M.   bert.vandevijver@stebo.be

Technische vragen over renoveren, vochtproblemen, isoleren,…

Frouwke Bormans (architect)
T.    0473 42 01 88
M.   frouwke.bormans@stebo.be
 

spreekuur gemeentehuis Wellen

Iedere 2e en 4e woensdag van de maand van 9u tot 11u zit Bert Van de Vijver op het gemeentehuis. Heb je technisch advies nodig of geraak je niet op het gemeentehuis, maak dan telefonisch een afspraak voor een huisbezoek.
 

Gratis infoavond: (ver)bouwpremies doorgelicht.

1 maal per jaar houdt Stebo een gratis infoavond waarin zij alle premies en subsidies toelichten.

Iedereen gaat op een zeker moment op zoek naar een eigen warm nest. De een zet een huis recht, de ander haalt de handen uit de mouwen voor een renovatie. In elk geval vergt een thuis creëren een grote investering. Iedere euro die je via een premie terug kan krijgen, is dus mooi meegenomen. Bouw je bijvoorbeeld energiebesparend? Dan wordt je aandacht voor het milieu beloond met een gepaste premie.  

Benieuwd welke premies nog meer op je liggen te wachten? Kom het te weten tijdens onze gratis infoavond in samenwerking met Stebo.

Iedereen is welkom op dinsdag 14 maart 2017 om 19u30 in JH De Reynaert (Bampstraat 11a - Wellen)
 

contact

Stebo Wonen
Papenstraat 16
3840 Borgloon

T.    012 67 27 23