Wellen feest

Je vindt hier een overzicht van de jaarlijks feesten en evenementen.

Klik op een afbeelding voor meer informatie.

 

Smaakfestival 'Wellen wild van fruit'

Nieuwjaarsborrel

Carnaval

Vrijwilligersfeest

 

Sint-Jan Kermis

 

Welkom nieuwe inwoners

Elk jaar nodigen we de nieuwe inwoners van Wellen uit voor een korte informatiesessie over de werking van onze gemeente en haar diensten. We maken met de bus een rondrit langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van onze gemeente. Als afsluiter bieden we je een drankje en hapje aan in de gerestaureerde neogotische kapel. Nieuwe inwoners ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor dit welkom-moment.
 

Babyborrel

We nodigen mama's en papa's, broertjes en zusjes en oma's en opa's uit op de Wellense babyborrel. Samen vieren we de geboorte van hun jongste spruit.

 

Grote Sinterklaasshow

Sinterklaas en zijn zwarte Pieten komen elk jaar naar Wellen met een grote Sinterklaasshow. Achteraf krijgt elk kind een cadeau van de Sint en zijn zwarte Pieten.

 

KidzFestival

Aan het begin van ieder schooljaar nodigen we alle kinderen van de Wellense scholen uit op het KidzFestival. Een festival op maat van de kinderen met vele workshops en avontuurlijke springkastelen. Een dag waarop de kinderen elkaar beter leren kennen.

 

Wapenstilstand

Op de 11 novemberviering herdenken we elk jaar de gesneuvelden van WO I aan het monument van de gesneuvelden op het Dorpsplein.